Direct het juiste antwoord op elke klantvraag met tailo

Onze software koppelt direct het juiste antwoord uit de kennisbank aan de vraag die een klant stelt. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en een veel hogere first-time fix. 

Resultaten

Koppel het juiste antwoord aan elke klantvraag. 

Medewerkers besparen tijd en geven betere antwoorden aan klanten.

Een veel hogere first-time-fix en een hogere NPS. 

Over de use-case

Als klanten vragen stellen die niet vaak voorkomen dan kan het medewerkers veel tijd kosten om hier het juiste antwoord te vinden.  In het slechtste geval moet de klant worden doorverbonden en leidt dit tot nog meer tijdverlies en een lagere klanttevredenheid. 
De software van tailo koppelt automatisch het juiste antwoord aan een klantvraag.  Dit doen we door een koppeling te maken met de kennisbank en de vraag die gesteld wordt.  Naarmate het systeem langer gebruikt wordt is het mogelijk om met een steeds hogere nauwkeurigheid deze koppeling te maken.  Dit leidt ertoe dat vragen sneller en accurater beantwoord worden. Met als resultaat een hogere klant en medewerkerstevredenheid. 

Over het project

Door het koppelen van de juiste antwoorden uit de kennisbank aan de vraag van de klant, wordt er een hoop tijd bespaard en wordt er een betere service geleverd. Met als resultaat een hogere klanttevredenheid.  Afhankelijk van de business-case is het mogelijk om deze koppeling real-time te maken. 

Plan een demo in

Benieuwd wat Tailo voor jou kan betekenen? Plan een korte demo in.