Wij zijn tailo

tailo is het nummer één conversational Analytics platform. Dagelijks helpen wij organisaties hun customer experience, conversie en service te verhogen. En analyses te versnellen.

Goede gesprekken maken het verschil

Ons Verhaal: 

Het idee voor tailo is ontstaan doordat onze co-founders, data scientists met achtergronden in machine learning, zagen dat organisaties niet tot nauwelijks waarde halen uit verhalen en gesprekken van klanten.

Tailo is in 2019 opgericht met een duidelijke missie: de kracht van conversational analytics gebruiken om klantrelaties te verbeteren.

Dagelijks helpen onze oplossingen bedrijven om inzicht en acties te halen uit alle klantgesprekken.

Tailo werkt samen met een aantal van de grootste en meest customer-centric organisaties van Nederland.

Sinds december 2020 handelt de besloten vennootschap Broad Horizon Data Science products onder de namen: Underlined en Tailo. Tailo werkt samen met de Underlined Hub voor CX Analytics© om niet alleen het gesprek in beeld te brengen, maar ook de integrale (omnichannel) journey die klanten afleggen te kunnen duiden. Dit gaat de volgende versnelling brengen in de digitale transformatie in de experience economie met adequate inzichten en mogelijkheden voor insights en personalisatie.

 

Contact

Office

Sint Janssingel 92
5211 DA ‘s-Hertogenbosch

 

Direct Contact

info@underlined.nl

Plan een demo in

Benieuwd wat Tailo voor jou kan betekenen? Plan een korte demo in.