Events

Conversational AI: Het klantcontact van de toekomst

By juli 23, 2019 september 29th, 2019 No Comments

Op 12 september hosten we in samenwerking met de Klantenservicefederatie een heel tof event over Conversational A.I. Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om je klanten beter te bedienen? Wil je je laten inspireren met de laatste innovaties op het gebied van Machine Learning en klantcontact? Lees hieronder verder en meld je aan.

Conversational AI is voor veel (klantcontact)organisaties een actueel onderwerp.  Wat is conversational AI en wat zijn de kansen? Moet je er nu al mee beginnen? En zo ja, hoe dan? Daarover meer tijdens deze expertsessie.

Conversational AI, ‘het klantcontact van de toekomst’
In een wereld die steeds sneller verandert, is er één constante factor: klantverwachtingen stijgen. Bovendien blijft omnichannelklantcontact nog steeds een grote uitdaging: NPS cijfers blijven achter, klantervaringen verschillen per kanaal en de kosten van sommige kanalen zijn te hoog (bron: Gartner).

Biedt conversational AI dan nieuwe kansen? Volgens Gartner is in 2022, 75% van de organisaties gestart met het implementeren daarvan om zo een optimale klantervaring binnen alle kanalen te garanderen.

Waarom deelnemen?
In deze inspirerende middag nemen we je mee in de wereld van Conversational AI: je krijgt inzicht in de waarde van A.I. binnen klantcontact en je gaat naar huis met concrete antwoorden op de bovenstaande vragen. Last but not least: we delen een DELA use case, zodat er een concrete vertaling is naar de praktijk.

Aanmelden
Deze sessie is bedoeld voor marketing-, analytics- en klantcontactverantwoordelijken die concrete handvatten zoeken om de kracht van AI in te zetten om klantcontact en klantbeleving te verbeteren. We ronden de sessie af met een borrel, waar je volop kunt napraten met vakgenoten.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar s.vries@tailo.nl

of via de site van de Klantenservicefederatie

Locatie: Keienbergweg 110, Amsterdam (hoofdkantoor van TRUE)

Tijdstip: 13.30 tot 16.30

Datum: 12 september

Leave a Reply